Loading...

Rattan sál - ovális 32x15x9cm

Ovális alakú rattan tálca sütemények kelesztéséhez, tárolásához és tálalásához ... Részletes leírás
Áraink ÁFÁ-val együtt
6 050 Ft
Raktáron utolsó 3 darabok
db

Részletes termékleírás

Ovális rattan táska, amely kenyértészta kelesztésére, kenyér és egyéb sütemények tárolására és tálalására vagy dekorációként használható. Tisztításkor a természetes pedigré rattan, amelyből a zabla készült, nem áztatjuk be, egyszerűen hagyjuk megszáradni vagy keféljük.
Méretek: ovális - hossza 32 cm x szélessége 15 cm / magassága 9 cm

Egy foodbloggerrel teszteltettük neked:

A kendő természetes anyagból - pedigréből, a rattan lián szárának belső részéből - készül. Nemcsak szépségével, hanem funkcionalitásával is kitűnik - támasztékot ad a kelő tésztának, megtartja a formáját. A tészta csak a csomagolóban kel meg, nem sül meg benne.
A csomagolót a tészta beletétele előtt sima liszttel kell beporozni, egyesek burgonyakeményítőt - Solamyl - használnak, a gyártó pedig durva kukoricalisztet ajánl. Én azt tapasztaltam, hogy a klasszikus búzaliszt jól bevált a porozáshoz, én is ezzel porolom be az elkészült cipót, mielőtt az oválisba teszem. A cipót a teflonfóliával vagy sütőpapírral kibélelt előkészített tepsire enyhén tekerjük ki a cipóból, a másik kezünkkel fogjuk meg a tésztát, hogy ne essen le a tepsiből. A tészta ne emelkedjen túlságosan a tekercsben, nehogy azonnal leessen, vagy a tekercsre ragadjon, amikor kigördül - a tekercset nehéz tisztítani.
A meg nem kelt cipót óvatosan levághatjuk a tetejéről, és azonnal a sütőlemezre helyezzük kb. 250 °C-ra előmelegített sütőben. 15 perc elteltével csökkentse a hőmérsékletet 190°C - 200°C-ra, és fejezze be a kenyér sütését.
Ez a kenyérsütőforma a piacon kapható nagyobbak közé tartozik, a gyártó 750 g lisztet tartalmazó kenyeret ajánl. Én maximum 900 g liszttel hagyom benne kelni a kenyereimet. Használat után a kenyérsütőformát száraz, szellős helyen kell hagyni száradni, majd ki kell kopogtatni vagy kefével szárazon tisztítani. Ne áztassuk vízbe! Szintén száraz és szellős helyen kell tárolni a penészesedés megelőzése érdekében.
Ha Ön most kezdi a sütést, vagy további inspirációt és kipróbált recepteket keres, akkor ajánlom figyelmébe a pekarnomanie.cz honlapot, amely Iva Trhoňová asszonyé, aki több nagyon sikeres házi sütésről szóló könyv szerzője. Mindent megtudhat, amit tudnia és tudnia kell ahhoz, hogy szép, illatos és mindenekelőtt ízletes kenyeret süthessen.
A sütőszőnyeg kiváló eszköz, és minden pék alapfelszereléséhez tartozik. Különböző méretek és formák közül választhat. Hiszem, hogy Ön is ugyanolyan elégedett lesz vele, mint én, és élvezni fogja a sütést. M.F.

Ezekkel a késekkel könnyedén szeletelheti a sült süteményeket.

3 910 Ft
Raktáron
5 630 Ft
Raktáron
9 220 Ft
Raktáron
8 530 Ft
Raktáron

A termék felülvizsgálata

Írjon véleményt
Elégedett vagyok a csomagolással.
Cool????????
még nem tesztelték

Ellenőrzött vásárló - olyan vásárló véleménye, aki már megvásárolta a terméket.

Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.

Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.

A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.